Meer resultaten voor Seo wordpress

Seo wordpress
SEO workshop voor Wordpress vergroot je vindbaarheid in Google.
SEO is de techniek om hoger in Google te komen met jouw website. In de training leer je de meest belangrijke kneepjes die je zo kunt toepassen. Zo behaal je optimalisatie winst met je website. Na afloop van de training weet je. Wat de basisprincipes zijn van zoekmachines. Hoe je SEO toepast bij je pagina of bericht. Hoe je goede geoptimaliseerde teksten schrijft. Alles over headers tags titles descriptions en keywords. Hoe je je media kunt gebruiken voor SEO.
Wordpress SEO Cursus 1-op-1 begeleiding.
WordPress SEO cursus 1-op-1. WordPress SEO cursus 1-op-1. Ben je eigenaar van een WordPress website? En wil je meer klanten via jouw website? Zorg dan dat jouw website goed scoort in zoekmachines. Want consumenten en bedrijven starten hun zoektocht naar een product of dienst in zoekmachines. Als men jouw site niet kan vinden kunnen ze ook geen contact opnemen offerte aanvragen of product bestellen. Wil jij zelf aan de slag met SEO zoekmachine optimalisatie voor jouw WordPress site en jouw site beter vindbaar maken? Volg dan de 1-op-1 WordPress SEO cursus.
Wordpress SEO en website ontwikkeling door csolutions.
Eindeloze mogelijkheden met WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. De software is gebouwd door honderden vrijwilligers en dus gratis. Daarnaast zijn er talloze plugins en themas beschikbaar om je website geheel naar eigen smaak in te richten. Er zijn ook plugins om WordPress SEO vriendelijk te maken. Vanuit zichzelf is de structuur van WordPress zo ontworpen dat deze zo goed mogelijk geïndexeerd wordt door zoekmachines. Inmiddels heeft csolutions meer dan 150 WordPress websites van A tot Z ontwikkeld.
Yoast SEO voor WordPress configureren Virtueel Present.
Yoast SEO voor WordPress. Yoast SEO voor WordPress een heldere dienst met een duidelijk prijskaartje. De plugin van Yoast is grote en ingewikkelde plugin. Als je deze plugin gaat gebruiken aanrader! dan heb je te maken met twee zaken. De configuratie hoeft slecht eenmaal gedaan te worden maar dan wel graag goed. De plugin is heel vaak slecht geconfigureerd.
5 WordPress SEO plugins die je niet kunt missen.
In de zeer informatieve WordPress Meetup in De Fabriek in Deventer beet gisteravond Roy Huiskes Chapter42 de spits af. Hij behandelde in sneltreinvaart heel veel zaken die met WordPress SEO en met WordPress SEO plugins te maken hebben. Het meest interessante vond ik zijn lijstje van de belangrijkste SEO plugins. Volgens Roy heb je alleen onderstaande 5 WordPress-plugins nodig. Daarmee kun je goed blijven scoren in zoekmachines met je website of blog. WordPress SEO van Yoast. Op zijn eigen site heeft Roy nog een tiental andere plugins staan waarvan ik de belangrijkste vind degene die de site sneller maken. Een plugin voor WordPress is een stukje extra software waardoor je website beter functioneert.
Cursus SEO voor Wordpress Competence Factory.
Voor wie is de cursus SEO voor Wordpress bedoeld? Voor iedereen die op dit moment een website beheert in Wordpress en de gevorderde SEO mogelijkheden van Wordpress wil benutten. We veronderstellen dat je enige Basis SEO vaardigheden beheerst of de training SEO hebt gevolgd. Wo 19 april 2017 Wo 19 apr. Inschrijven Neem optie Neem optie. Wo 10 mei 2017 Wo 10 mei. Inschrijven Neem optie Neem optie. Vr 2 juni 2017. Inschrijven Neem optie Neem optie.
WordPress en SEO Website Promoten.
Probeer onderdelen als categorien of tags in de URL-structuur te voorkomen om het keyword waar het om draait zo dicht mogelijk op het hoofddomein te laten komen. Wordpress en SEO gaan daarnaast goed samen op het moment dat u gebruik maakt van bijvoorbeeld de SEO plugin van Yoast. Het is een plugin die een venster toevoegt aan het scherm waarin u een bericht of pagina aan kunt maken. Scroll naar beneden en vind daar een overzicht van het keyword waar het in de tekst om draait de meta-titel en de meta-description. Op het tweede tabblad van de plugin vindt u bovendien een overzicht met de huidige score van de pagina om verbeteringen door te kunnen voeren.
SEO basis Webcreationz.
Maar als je geen bezoekers hebt kan je ze ook niet vasthouden. We gaan in deze training stap voor stap de bezoekers weg bewandelen en kijken welke keywords we kunnen verbeteren. SEO HTML Training of SEO WordPress Training. SEO kan worden uitgevoerd op een simpele HTML/PHP website zonder CMS maar de kunnen de training ook op jouw WordPress Theme uitvoeren. Je hoeft dan niet over HTML kennis te beschikken want met diverse plugins en uitleg kunnen we al heel ver komen en de wijzigingen live op jouw site doorvoeren. We gaan onder andere het volgende bespreken en/of uitvoeren. W3C Valid XHTML Strict. Metatags title description keywords. Verschil organische en natuurlijke resultaten. SEO en SEA verschillen.

Contacteer ons