Op zoek naar website test?

website test
Is je website geschikt voor smartphones? Doe de test. Mediaweb.
Tegelijkertijd heeft Google z'n PageSpeed Insights Tool vernieuwd. De focus is nu primair op mobiele prestaties. Test daarom de laadsnelheid van je website met Googles PageSpeed Insights. Deze website analyseert de je website en geeft aanbevelingen hoe je je site sneller kunt maken voor mobiele gebruikers. Gebruikt je website Flash? Flash wordt niet ondersteund door alle mobiele apparaten van Apple en de meeste Android vanaf 4.1 toestellen. Wanneer je website helemaal in Flash is gemaakt is hij dan ook volkomen onbruikbaar op vrijwel alle smartphones en tablets. Maar ook als je website beperkt gebruik maakt van Flash. Bijvoorbeeld om videos af te spelen. Zullen deze onderdelen niet worden weergegeven op de meeste smartphones en tablets.
User testing wat waarom en hoe? Alles over user testen op websites.
En tijd is nu eenmaal geld. Remote moderated user testing is een uitstekend alternatief voor de klassieke user test. Bij een remote user test zitten testpersoon en moderator niet op dezelfde plek maar kijken ze wel naar dezelfde website. Via screen sharing software is dat vandaag technisch erg makkelijk geworden. Als de gebruiker een webcam heeft kan je zelfs zijn gezicht zien. Dat maakt het een goed alternatief voor de klassieke moderated user test. Wij gebruiken GoToMeeting voor remote moderated user testing. Als moderator zie je zowel het scherm van de gebruiker als zijn gezicht. Deze willekeurige testpersoon is alvast niet blij met de nieuwe homepage van KBC.
Laat uw website voortdurend testen voor betere vindbaarheid.
Daarom test u welke lay-out welke content of andere elementen van uw website het meeste bijdragen tot het bereiken van het doel waarvoor u de website ontwikkelde conversie. Goede elementen behoudt u de andere vervangt u door betere. Meten is weten geldt ook voor uw website. Als uw website eenmaal klaar is is de verleiding groot om die zo te laten en er vooral niets aan te veranderen. Maar weet u welke paginas het meest bezocht worden of via welke weg bezoekers het doel bereiken waarvoor u de website bedoeld hebt?
Test-Aankoop een halve eeuw consumentenbescherming.
Krijg 50% korting 1 jaar lang! Ik profiteer van dit aanbod. Ik profiteer van dit aanbod Ontdek Test-Aankoop. Voor vragen hulp of advies bezoek onze website. www.test-aankoop.be of bel ons op 02 542 32 32. Voor vragen hulp of advies. 02 542 32 32. Non-profitorganisatie voor de verdediging van de rechten van de consument. Ik profiteer van dit aanbod.
Test responsive design.
Werkt uw site op een tablet of een smartphone? Vul de URL van de website in het veld beneden en klik op GO. Met deze responsive design test kunt u direct zien hoe de website er op verschillende schermgroottes uit zal zien. Meer en meer gebruikers surfen tegenwoordig mobiel. Deze toestellen hebben echter een kleiner scherm met andere verhoudingen dan uw desktop computer. Door deze verschillen in afmeting en verhouding worden veel sites zeer slechts weergegeven op mobiele toestellen. Responsive-design is daarop het antwoord. Responisve design zorgt ervoor dat de plaats en de afmeting van foto's en tekst worden aangepast naargelang het scherm van het toestel. Maar hoe test u op een eenvoudige manier of uw website correct weergegeven wordt?
Website Speed Test Uptrends.com.
EN DE NL FR. Gratis Website Speed Test. Website Speed Test Uptime Check Traceroute DNS Rapportage Wat is mijn IP. Over onze Website Speed Test. Gebruik de gratis website speed test om te zien hoe snel uw website laadt en om de performance van uw website te verbeteren. In een overzichtelijke waterval grafiek ziet u welke elementen uw website vertragen. De website speed test analyseert uw pagina en download alle objecten met behulp van een echte browser. Wij tonen u de corresponderende laadtijden de grootte van de afzonderlijke objectenen indicaties van missende objecten waaronder content van third-party leveranciers zoals advertenties analytics scripts en social-media buttons. Wij testen de snelheid van uw website vanaf meer dan 165 locaties wereldwijd.
Test hoe mobielvriendelijk jouw website is Websauce.
Test hoe mobielvriendelijk jouw website is. De Mobile Website Speed Testing Tool zo heet de nieuwste tool van Google. Een hele mondvol maar gelukkig is de tool zelf wél compact en handig. In een oogwenk kom je te weten hoe mobielvriendelijk jouw website is. Daarnaast vertelt de tool je ook hoe snel je website laadt op smartphones én desktops. Met dit hulpmiddel wil Google KMOs op weg helpen om hun online aanwezigheid te verbeteren. In een KMO heeft vaak niet iedereen de kennis om met complexe tools aan de slag te gaan.
Website test aanvragen.
Laat je website testen en ontvang persoonlijk advies. Volledige website test op. Persoonlijk advies op maat. Vul het formulier in of bel direct. 0204086900 Ja test mijn website! Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken toch? Je hebt nog geen achternaam ingevuld. Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld. Je hebt nog geen postcode ingevuld. Vul cijfers en letters achter elkaar in.

Contacteer ons