Meer resultaten voor Zoekmachine

Zoekmachine
zoekmachine Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen zoekmachine DE zoekmachine EN zoekmachine ES. moteur de recherche m. collecteur moteur de recherche. Bronnen Wikipedia Download IATE European Union 2017. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Google lanceert factchecking op zijn zoekmachine.
Verwijs naar dit item met onderstaande URL. Google lanceert factchecking op zijn zoekmachine Auteur Belga. vr 07/04/2017 2016 Belga Google gaat gebruikers van zijn zoekmachine voortaan de mogelijkheid tot factchecking bieden. Zo zal bij de zoekresultaten vermeld worden of de informatie geverifieerd werd en hoe betrouwbaar ze is. Het gaat om een nieuw middel in de strijd tegen valse berichten. Het systeem beperkt zich tot informatie die geverifieerd werd door gespecialiseerde websites zoals Snopes en PolitiFact of door factcheckers van algemene media zoals de Washington Post.
Lijst van zoekmachines Wikipedia.
AltaVista oude zoekmachine tegenwoordig gebaseerd op Yahoo! Bing zoekmachine van Microsoft de opvolger van MSN Live Search. Delicious social bookmarking zoekmachine van Yahoo! DuckDuckGo privacygerichte metazoekmachine die informatie uit verschillende bronnen combineert. Exalead zoekmachine uit Frankrijk. Google zoekmachine uit de Verenigde Staten. Ixquick privacygerichte metazoekmachine uit Nederland. Lycos de eerste zoekmachine uit 1994. Startpage privacygerichte zoekmachine uit Nederland. Metazoek en clustering machines bewerken. Een metazoekmachine is een zoekmachine waarmee een internetgebruiker een zoekopdracht in één keer bij meerdere zoekmachines kan opgeven. De resultaten van deze verschillende zoekmachines worden gecombineerd en gepresenteerd aan de gebruiker in één overzicht. A9.com Internationale metazoekmachine van Amazon.com.
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox Hulp voor Firefox.
We gebruiken youtube.com als voorbeeld. Open de zoekmachinelijst en selecteer Videos zoeken op YouTube toevoegen. Firefox zal deze aan uw lijst toevoegen en de actieve zoekmachine maken. Om de website-specifieke zoekmachine toe te voegen bezoekt u de website die uw gewenste zoekmachine bevat. We gebruiken youtube.com als voorbeeld. Klik op het vergrootglas in de zoekbalk op uw werkbalk en klik daarna op Videos zoeken op YouTube toevoegen. De zoekmachine verschijnt in de ingebouwde zoekopties. Veel providers bieden ook add-ons waarmee u zelfs nog meer zoekmachines kunt toevoegen. Klik op het zoekmachinepictogram en selecteer Zoekmachines beheren. Klik op Meer zoekmachines toevoegen.
Karrewiet Nieuwe zoekmachine voor kinderen Ketnet.
Masha en de beer. Samson en Gert Zomerpret. Welkom in de Wilton. Ziggy en de Zootram.
Yahoo Zoeken zoeken op het web.
De zoekmachine die u helpt precies te vinden wat u zoekt. De meest relevante informatie video afbeeldingen en antwoorden vinden op het hele web.
Google Lens verandert je camera in een zoekmachine Nieuws Data News.be.
Els Bellens Els Bellens is redactrice bij Data News. 19/05/17 om 1028 Bijgewerkt om 1031. Google Lens een nieuwe functie die binnenkort naar Android komt lijkt op de eerste echt werkbare versie van AR. Met de functie kan je je smartphonecamera gebruiken om iets op te zoeken.
Eerste kindvriendelijke zoekmachine gelanceerd De Standaard.
Eerste kindvriendelijke zoekmachine gelanceerd. 09/03/2016 om 1912 Bron BELGA. Vlaamse kinderen kunnen sinds vandaag terecht op jouwzoekmachine.be de eerste zoekmachine in België die resultaten geeft op leesniveau. De zoekmachine werd zes maanden geleden ook al in Nederland gelanceerd waar ze ondertussen al op 80 procent van de lagere scholen standaard aangeboden wordt. Kinderen en jongeren zoeken heel wat informatie online maar door het enorme aanbod aan websites is het moeilijk om geschikte informatie te vinden.

Contacteer ons