Meer resultaten voor website tools

website tools
Gratis webtools als aanvulling op je website WebSonic.
Dit houdt in dat je of een code in moet voegen in je website of een link naar de tool plaatst. Alleen in de php pakketten categorie staan webtools die je zelf op je eigen hosting draait. Alle tools zijn gratis. Clipart / Iconen en Gif animaties. Website testen / optimaliseren.
5 Website usability tools.
5 Website usability tools. Usability staat voor de gebruiksvriendelijkheid van een website. Dit is een vrij belangrijk gegeven voor een website en iets wat meestal niet zo voor de hand ligt. Er wordt snel gedacht door webmasters dat hun website heel gebruiksvriendelijk is omdat ze deze door en door kennen. Maar is dat voor de bezoekers ook het geval? Om daar achter te komen kun je maar één ding doen en dat is testen! Gelukkig voor ons bestaan daar een aantal praktische online tools voor.
ICT en Web 2.0-tools in de taalklas.
Klik hier voor de Spaanse tegenhanger van deze blog. Para la versión española de este blog da clic aquí. zondag 29 maart 2015. Duizenden afbeeldingen met een transparante achtergrond. PNGImages is een website waar je gratis en in slechts enkele kliks een paar duizend afbeeldingen met een transparante achtergrond kan downloaden. De afbeeldingen zijn thematisch gesorteerd maar jammergenoeg niet doorzoekbaar op trefwoord de zoekfunctie leidt je naar. Toch een beperking dus maar desalniettemin is het een heel aantrekkelijke collectie afbeeldingen die ongetwijfeld van pas kan komen bij het aanmaken van lesmateriaal. Geplaatst door Frederik De Baets op 3/29/2015 Geen opmerkingen. Dit e-mailen Dit bloggen! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. maandag 23 maart 2015.
website-tools.
Zoekbox voor recepten op je site. Weergave ontstaan pagina update en paginatitel. Met een klik 3 url's tegelijk openen. Browser info van je bezoekers. Je website op verschillende groottes weergeven d.m.v buttons. Pagina vernieuwd zich automatisch op vooraf ingestelde tijd. Jaartal past zich automatisch aan voor gebruik site. breng je kennis op de hoogte via mail van pagina / download. Pagina afgeschermd door wachtwoord meerdere mogelijk. Popup opend en sluit weer op vooraf ingestelde tijd. Een faq pagina in een handomdraai! grappig popupje bij rechtsklikken. Bij klikken plaatje of tekst dubbele grootte. Versleutel je html tot onzin.
Tools Dies matrijzen draaderosie frezen draaien fijnmechaniek.
Om dit doel te bereiken houden wij vanaf de beginfase van een nieuw project regelmatig overleg met onze clinten om een efficint en bedrijfszeker gereedschap te leveren. Dit houdt ook in dat wij uw gereedschappen ter plaatse helpen opstarten en eventueel de nodige correcties aanbrengen zodat wij een productieklaar gereedschap afleveren. Wanneer in een latere fase onderhoud of aanpassingen aan de gereedschappen moeten gebeuren zullen deze op dezelfde manier behandeld worden.
Science-web.nl TOOLS TOOLS hoofdpagina.
Start ieder project met TOOLS! Bereikbaar via ieder apparaat! PC iMac iPad Android het maakt niets uit. TOOLS is bereikbaar via ieder apparaat. TOOLS via de website. TOOLS is te raadplegen via de website. Maar we zijn ook bereikbaar via de QR scanposter! Nuttig op ieder apparaat. Computer tablet of smartphone? Geen probleem voor TOOLS! Welkom op TOOLS van Science-web.nl! Op deze website kunnen uw leerlingen zelf opzoeken hoe zij gereedschappen gebruiken en hoe diverse materialen bewerkt worden. Met de computer tablet of telefoon kunnen uw leerlingen snel gebruik maken van deze website en al zijn content.
Content Management modules.
Van nu af aan doet u alles zelf. Kennis van internet technologie is niet vereist! Onze website modules vereisen minimale kennis van webdesign en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Via onze website modules die in haast elke bestaande website geïntegreerd kunnen worden heeft u een zeer brede waaier van mogelijkheden. We werken steeds met een modulair systeem. U krijgt en betaald enkel voor de functies die u nodig heeft maar u kunt ten alle tijden uw website verder laten uitbreiden met extra CMS modules. U wil de inhoud van uw website zelf kunnen onderhouden beheren en publiceren zonder te beschikken over technische kennis.
Tools en diensten voor je website! Saft Websites.
Wat had ik gewild dat onderstaand overzicht beschikbaar was toen ik net begon! Het had me waarschijnlijk heel veel tijd en leergeld gescheeld. Dus heb je altijd al willen weten welke tools en diensten nu écht handig zijn? Hieronder de lijst van tools die ik zelf regelmatig gebruik doe er je voordeel mee! WordPress themes voor je website. Met een theme kun je je website snel een mooie vormgeving geven. Het ene theme / framework is echter beter dan de ander.

Contacteer ons